Alblasserdam                               6 december 2014                          Kersttocht

Sinterklaas heeft zijn voeten nog niet gelicht of in Alblasserdam begint men al aan een kersttocht. Nu was er niets kerst te beleven of het moest de kerstkoek zijn die men presenteerde.
Was ook niets kerst maar gewoon een sprits, wel lekker maar ik had iets anders in gedachte. Ton was deze keer onze chauffeur maar de weg was heel smal en het parkeerterrein vol zodat we een eind moeten lopen.
Dan zie dat we een wandelclub zijn want dat maakt ons geen bal uit. Voetballers wel want die werden met de bus afgezet bij de club, het kleedlokaal was voor de bus net niet te bereiken.
Het eerste stuk was lang en soms ook gevaarlijk gezien het aantal auto’s en vooral hun snelheid. Het tweede deel was wat meer straten volgen in een kringetje waarbij ook nog andere afstanden ons tegemoet kwamen.
Altijd zeer verwarrend want wie loopt nu eigenlijk goed. Het was wel goed weer , niet koud en een heerlijk zonnetje.
Toch weer te koud om lekker buiten te rusten maar onderweg was voldoende te vinden. Tegen kwart voor vieren werd de bus weer opgezocht en werd de zelfde weg naar de uitgang gelopen. Na een goede rit kwamen we in Aalsmeer in het donker aan.
Daar wachtte onze leden nog een laatste attentie in dit feestjaar in de vorm van de letter A. Zo gingen we met een handdruk uit elkaar.

Henk O