Moordrecht                              28juni 2014                         

We hadden doordat er geen tijd was om te tellen bij de inschrijving van de bus 55 personen. Nu zal u zeggen hoe kan dat maar een ieder wil zo graag inschrijven dat we zowat omver worden gelopen. Bij binnenkomst wordt er dan ook meteen een aanval gedaan maar ja er moet toch eerst even wat gedronken worden na binnenkomst.
Dus met 55 personen maar afwachten of er iemand afvalt, en ja hoor het gebeurde dan ook en de mensen die op de wachtlijst stonden konden ook nog mee. Er stond een nieuwe bus op ons te wachten voor 56 personen. Daar gaan we niet vanuit want de volgende keer is het weer een bus voor 54 personen.
Maar na een goede reis kwamen we om 11.30 uur in Moordrecht aan. Het was een gevarieerde route door woonwijken die er erg nieuw en er ook nog leuk uitzagen. Over graspaden en gezellige parken. Ook over een dijk met huizen alwaar daar achter de Hollandse Ijssel stroomde .
De 10 en 15 kilometer moesten dan ook met een pontje over. Dat wisten we niet zodat er ook weer leden waren die dat moesten betalen. Bij het aanmelden wel gevraagd of er iets bijzonders was maar ze zeiden niets over de pont. Maar achteraf is dat ook weer goed gekomen begreep ik.
Wel kregen men onderweg een appel of banaan en frisdrank dat was wel vertelt. Nou dat telde weer niet voor de 5 kilometer en daar was ook geen rust onderweg maar die vonden we zelf wel. Daar hebben we wel een neus voor. Maar al met al was het een mooie tocht en we hadden natuurlijk ook het weer mee.

De bus was een stuk zwaarder op de terugweg. Dat kwam er was namelijk ook nog een verloting met allerhande prijzen en er werd wat afgesleept door de leden tassen vol.
Om 15.15 stond er weer een bus op ons te wachten en dat was een bus voor 54 personen. Met Hans als chauffeur die ons weer veilig terugbracht naar Aalsmeer.
Nu telt ook nog steeds al komt er een andere bus op de zelfde plaats gaan zitten. Nou had ik het idee dat, dat niet het geval was. Maar we moeten maar weer eens de puntjes op de i gaan zetten.
Toch was het weer een mooie tocht en een ieder heeft er weer van genoten.
Met wandelgroeten Ina O