Naarden                          16 november 2013                          Winterwandeling

Met 54 personen en chauffeur Koos op weg naar Naarden. We moesten even wachten op de bus maar het duurde niet al te lang, Want op het moment dat ik de telefoon ter hand nam om te bellen kwam de bus het parkeer terrein op rijden. Achteraf bleek dat bij het wegrijden vanaf het woonadres van Koos de achterdeur van de bus niet dicht wilde, en daar dat wat slordig staat onderweg moesten er toch even maatregelen worden genomen. Maar goed na een goede rit kwamen we in Naarden aan.
De wandeling was door het bos en met aangenaam weer was het heerlijk om te lopen. We dachten eerst dat het wel nat zou zijn na al die regen maar dat viel erg mee. De herfstkleuren waren ook nog aanwezig dus daar was niets mis mee. We kwamen ook nog langs een gebied alwaar op de bomen aanplakbiljetten hingen met de waarschuwing voor de Hoornaar. Maar wat is een Hoornaar?? Nou het schijnt een gevaarlijk beestje te zijn die in holle bomen huist. En na onderzoek van ons is het een soort wesp die wel 5 centimeter groot kan worden en heel agressief dus als men die stoort is het aanvallen geblazen. Soms met dodelijke afloop voor mens en dier.
v Dus wandelen kan gevaarlijk zijn U bent gewaarschuwd. Nu moet u natuurlijk niet denken o dan gaan we maar niet wandelen in Aalsmeer of bij de winterserie want als u niets doet doen hun ook niets. De wandeling liep goed en het startlokaal was gelukkig een Pannenkoekenhuis dus er werd flink gebruik van gemaakt met spek en al. De tosti Hawai was niet echt Hawai want de ananas was ver te zoeken. Je moest er een vergrootglas bij hebben.
Was het nu in Naarden of in Oud Valkenveen daar zijn we niet achter gekomen, hoewel voor ons was het Oud Valkenveen . Om 15.15 uur vertrokken we weer op weg naar huis na een mooie middag en gezang in de bus daar we Koos hebben toegezongen voor zijn verjaardag die er aan zat te komen. Ondanks zijn leeftijd van 65 jaar wil hij nog steeds voor ons rijden Hoera Hoera.

Net groeten Ina O