Bustocht naar Vlissingen op 8 maart.

We waren maar met een klein groepje in de bus 39 mensen die vroeg hun bed waren uitgekomen.
Om halfacht vertrok de bus en het was rustig op de weg, zodat we om kwart voor tien op plaats van bestemming waren op tijd voor de lopers die de dertig kilometer gingen. Die mochten starten tot tien uur.
Deze tocht was een lente tocht of wel voor hen de laatste winterserie van dit jaar.
Na de koffie gingen we op pad en we hadden een bon meegekregen van Mac Donalds wat dat werd ons rustpunt op zeven kilometer.
We gingen niet de kant van de haven op maar werden richting buiten gebied van Vlissingen gestuurd. Er stonden wel veel huizen te koop en er zaten best mooie tussen maar we zouden daar toch niet willen wonen. Geen normale winkels gezien b.v. een bakker of supermarkt.
Diverse viaducten gehad de een was mooi met graffiti beschilderd met vrouwen figuren. Er was goed gepijld je had je briefje niet echt nodig maar wel handig om te weten waar je ongeveer was en waar het rustpunt is. Bij het rustpunt kwamen we ook wat van onze eigen leden tegen die even de tijd namen om wat te drinken of te eten.
Onze nieuwe jasjes gaf onderweg aanleiding tot vragen zoals komen jullie helemaal uit Aalsmeer om hier te lopen, dat is toch bij de bloembollen. Of jullie zijn een eind uit de richting waarop wij dan antwoorden we zijn verdwaald. Toen begrepen ze er niets meer van.
Het maar goed uitgelegd wat ze vonden het vreemd dat we zo een eind van huis gingen om te wandelen.
Deze route was ook zeer geschikt om met een hond te wandelen want we gingen via achter af straatje naar de volgende woonwijk en je zag dat daar veel honden uitgelaten werden.
Na ruim drie uur waren we terug bij het startbureau en namen een lekker pilsje dat hadden we wel verdiend vonden we.
Er zijn er ook nog een paar geweest dat na de wandeling na het strand zijn gegaan, het was alleen jammer dat de route niet die kant op was dan hadden we meer van bruisend Vlissingen gezien.
Rond halfvier waren de meeste weer aanwezig zodat we naar de bus konden voor de terug reis naar huis. We werden uitgezwaaid door die club en ze komen misschien een keer bij ons een wandeling maken.
Het was niet zo druk op de weg en rond zes uur waren we weer in Aalsmeer.
We kunnen weer een beker in de kast zetten die we gekregen hadden als groep.
Het weer was aardig te noemen droog maar een beetje winderig. Zelf vonden we dit nou niet de mooiste of leukste route maar we hebben ons toch vermaakt.

Met vriendelijke wandelgroet Krijn Vreeken