Wijk aan Zee 070707

Was het een bijzondere dag of niet nou ik dacht het wel.
We gingen met de bus naar Wijk aan Zee en niet om 10.30 uur maar pas om 16.00 uur. Het was een avondtocht dus met 33 personen op weg.
Na een vlotte rit want het ligt natuurkijk niet zo ver weg van Aalsmeer kwamen we op het Julianaplein aan alwaar we allen uitstapten.
Een ieder ging zijn eigen weg en wij gingen de kant van de pier op wat altijd een geslaagde wandeling is
. Onderweg passeerden ons ook nog Tiny en Erik Jan met de kinderen die ook naar de pier liepen en zich kostelijk hebben vermaakt begrepen we uit hun verhaal.
Als je daar naar toe loopt heb je altijd wel wat te zien en de in en uitgaande boten is een feest om te kijken. Sommige lijken heel mooi maar van dichtbij zijn het roestbakken er ging ook een mooi passagiersschip uit op weg naar Noorwegen of Zweden. En zijn door de familie uitgezwaaid.
Wij zijn bijna bij de pier geweest maar de maag begon onderhand te protesteren dus terug en naar ons favoriet restaurant.
Daar aan gekomen stond er toch 7.5 kilometer op de stappenteller.
We hebben eerst wat gedronken en toen heerlijk gegeten met uitzicht op zee.
Om 19.30 uur kwam er een flinke bui langs terwijl het eigenlijk heel mooi weer was met de wind en een zonnetje.
Het werd alweer gauw droog en om 21.00 uur moesten we weer bij de bus zijn.
De bus zagen we al van verre staan en werd door Robbert Jan En Tiny gehaald in een sneltrein vaart.
We stonden nog wat te praten en een ieder had zich kostelijk vermaakt en ze hadden ook allemaal gegeten op deze leuke avondtocht.
Het eten varieerde van een pannenkoek, loempia, patat, sate, wiener schnitzel en ik zelf had een lekkerbekje die er goed in ging.

Groeten Ina O