Links

Verenigingen

W.S.V. de Laatste Loodjes De wandelsportvereniging de Laatste Loodjes is aan gesloten bij de N.H.W.B. Deze vereniging bestaat al meer dan 70 jaar en organiseerd diverse wandeltochten.
sv de L.A.T. De wandelsport vereniging Sportvereniging de Lange Afstand Tippelaars (sv de L.A.T) ondermeer bekend van o.a. "Amsterdam-Leeuwarden" en de "ronde van Amsterdam" heeft een wandelprogramma dat voor een ieder wat te bieden heeft. Wedstrijden en prestatietochten worden afgewisseld met wandeltochten in de middellange- en lange-afstands klasse.
STEVO Hoofddorp De site van wandelclub STEVO uit Hoofddorp .
Wandelsportvereniging de Zeemansloop Wandelsportvereniging de Zeemansloop. Ze organiseren de wandeltocht de Zeemansloop vanuit Den Haag/Scheveningen, die de wandelaar via een gevarieerd parcours voert door parken, bossen en duinen.

Bonden en secties

KWBN Koninklijke Wandel Bond Nederland
Sectie Lange Afstand De Sectie Lange Afstand KWBN coŲrdineert alle lange afstandswandeltochten in Nederland onder de auspiciŽn van Wandelsportorganisatie K.W.B.N.

Overige

Op lemen voeten Op lemen voeten is hťt wandelmagazine van Nederland voor nieuwsgierige wandelaars
wandel.pagina.nl Uitgebreide pagina met zeer veel links op wandelgebied.
SLAW De Stichting Wandelplatform-LAW, verantwoordelijk voor het Lange Afstand Wandelpaden (LAW) netwerk in Nederland.
wandel.start.be Uitgebreide pagina met zeer veel links op wandelgebied.
www.2Wild.nl De site van wandel is lekker doorstappen .
De 4 Daagse Dit zijn de officiŽle pagina's voor de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen te Nijmegen. Hier vindt u alle informatie over dit evenement.